Global Reiser

Egypt – Reiser til Egypt

Egypt – Vi tilbyr 8 spennende reiser til Egypt hvor man har mulighet til å oppleve mange ulike sider av det historiske Egypt. Alle våre Egypt reiser inkluderer fly t/r Norge, transport, utflukter, hoteller og/eller cruise på Nilen med helpensjon. Standaren på Nilencruiset er 1. klasses uansett hvilken hotellkategori som velges for reisene til Egypt.


Avreisedager:

Hele året. Mulighet for avreise fra Bergen, Stavanger og Trondheim. Vennligst klik på hver enkel rundreise for mere informasjon.

Grupperabatt:

Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

 • Osiris rundreise 8 dager / 7 netter fra Kr. 13.999,-

  7 netter Nilencruise med helpensjon og utflukter.

  Bli med og opplev 8 flotte dager ombord fra Luxor mot det naturskjønne Aswan og tilbake til Luxor. I Luxor vil vi oppleve Karnak- og Luxortemplet og flotte kongegraver. Ombord nyter vi solen og landskapet mens det egyptiske folkelivet går sin vante gang langs Nilens bredder.

  Reisebeskrivelse
 • Nut rundreise 15 dager / 14 netter  fra Kr. 17.499,-

  7 netter Nilencruise og 7 netter Rødehavet.

  Bli med og opplev 8 flotte dager ombord fra Luxor mot det naturskjønne Aswan og tilbake til Luxor. I Luxor vil vi oppleve Karnak- og Luxortemplet og flotte kongegraver. Ombord nyter vi solen og landskapet mens det egyptiske folkelivet går sin vante gang langs Nilens bredder. Rundreisen avsluttes med 7 avslappende dager ved Rødehavet.

  Reisebeskrivelse
 • Nefertiti rundreise 8 dager / 7 netter fra Kr. 12.999,-

  3 netter Kairo og 4 netter Nilencruise.

  Bli med og opplev storbyen Kairo, Pyramidene og Sfinxen og evt. en tur til Alexandria med biblioteket eller det gamle Kairo og basaren. Vi sjekker inn på båten i Luxor og vi vil oppleve Karnak- og Luxortemplet og flotte kongegraver før vi ankommer det naturskjønne Aswan. Ombord nyter vi solen og landskapet mens det egyptiske folkelivet går sin vante gang langs Nilens bredder.

  Reisebeskrivelse
 • Ramses rundreise 11 dager / 10 netter fra Kr. 14.999,-

  3 netter Kairo og 7 netter Nilencruise.

  Bli med og opplev storbyen Kairo, Pyramidene og Sfinxen og evt. en tur til Alexandria med biblioteket eller det gamle Kairo og basaren. Vi sjekker inn på båten i Luxor og har rolige dager ombord fra Luxor mot det naturskjønne Aswan og tilbake til Luxor. Vi vil oppleve flotte kongegraver og templer. Ombord nyter vi solen og landskapet mens det egyptiske folkelivet går sin vante gang langs Nilens bredder.

  Reisebeskrivelse
 • Keops rundreise 15 dager / 14 netter fra Kr. 16.999,-

  3 netter Kairo, 7 netter Nilencruise og 4 netter Rødehavet.

  Bli med og opplev storbyen Kairo, Pyramidene og Sfinxen. Vi sjekker inn på båten i Luxor og har 7 rolige dager ombord fra Luxor mot det naturskjønne Aswan og tilbake til Luxor. I Luxor vil vi oppleve flotte kongegraver og templer. Ombord nyter vi solen og landskapet mens det egyptiske folkelivet går sin vante gang langs Nilens bredder. Vi nyter 4 avslappende dager ved Rødehavet.

  Reisebeskrivelse
 • King Tut rundreise 08 dager / 07 netter fra Kr. 12.999,-

  3 netter Kairo, 1 natt Aswan og 3 netter Nilencruise.

  Bli med og opplev storbyen Kairo, Pyramidene, Sfinxen og evt. en tur til Alexandria med biblioteket eller det gamle Kairo med flotte kirker, synagoger, moskéer og basaren. Vi sjekker inn på båten i det naturskjønne Aswan og har rolige dager ombord før vi ankommer Luxor. I Luxor vil vi oppleve store templer og flotte kongegraver.

  Reisebeskrivelse
 • Kleopatra rundreise 11 dager / 10 netter fra Kr. 14.999,-

  3 netter Kairo, 1 natt Aswan, 3 Netter Nielncruise og 3 netter Rødehavet.

  Bli med og opplev storbyen Kairo, Pyramidene, Sfinxen og evt. en tur til Alexandria med biblioteket eller det gamle Kairo med flotte kirker, synagoger, moskéer og basaren. Vi sjekker inn på båten i det naturskjønne Aswan og har rolige dager ombord før vi ankommer Luxor. I Luxor vil vi oppleve store templer og flotte kongegraver. Vi nyter 3 avslappende dager ved Rødehavet.

  Reisebeskrivelse
 • Isis rundreise 15 dager / 14 netter fra Kr. 16.499,-

  3 netter Kairo, 1 natt Aswan, 3 netter Nilencruise og 7 netter Rødehavet.

  Bli med og opplev storbyen Kairo, Pyramidene, Sfinxen og evt. en tur til Alexandria med biblioteket eller det gamle Kairo med flotte kirker, synagoger, moskéer og basaren. Vi sjekker inn på båten i det naturskjønne Aswan og har rolige dager ombord før vi ankommer Luxor. I Luxor vil vi oppleve store templer og flotte kongegraver. Vi nyter 7 avslappende dager ved Rødehavet.

  Reisebeskrivelse