Global Reiser

India – Reiser til India

India – Vi tilbyr 4 spennende reiser til India hvor man har mulighet til å oppleve mange ulike sider av det historiske India. Alle våre India reiser inkluderer fly t/r Norge, transport, utflukter og overnattinger.
Alle våre rundreiser til India kan kombineres med en avslappende badeferie i Goa eller Kerala. 


Avreisedager
Hver dag, Hele året. Mulighet for avreise fra Bergen, Stavanger og Trondheim.

Grupperabatt
Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

 • Det Gyldne Triangel med tigersafari 8 dager fra Kr. 13.499,-
  Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Ranthambore og Jaipur.
  Bli med og opplev det gamle og nye Delhi med flotte templer og graver, kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, som er ett av verdens syv underverker, Den rosa byen, Jaipur og Den forhistoriske forlatte byen, Fatehpur Sikri. Opplev tigerreservatet Ranthambore som er best kjent for sitt store antall tigre, flotte dyreliv og området byr samtidig på fantastiske naturopplevelser.

  Reisebeskrivelse
 • Klassiske India 11 dager fra Kr. 18.499,-
  Delhi, Varanasi, Khajuraho, Orcha, Agra, Fatehpur Sikri og Jaipur.
  Bli med og opplev det gamle og nye Delhi med flotte templer og graver, kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, Den rosa byen, Jaipur og Den forlatte byen, Fatehpur Sikri. Opplev soloppgangen over Ganges mens elvebredden fylles av tempelprester og bli overveldet av de erotiske templene i Khajuraho. En eventyrreise av beste kaliber!

  Reisebeskrivelse
 • Klassiske India med tigersafari 12 dager fra Kr. 20.999,-
  Delhi, Varanasi, Khajuraho, Orcha, Agra, Ranthambore og Jaipur.
  Bli med og opplev det gamle og nye Delhi, kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, som er ett av verdens syv underverker, Den rosa byen, Jaipur og Den forlatte byen, Fatehpur Sikri. Opplev soloppgangen over Ganges mens elvebredden fylles av tempelprester, bli overveldet av de erotiske templene i Khajuraho og opplev Ranthambore som er best kjent for sitt flotte dyreliv.

  Reisebeskrivelse
 • Nord Indias høydepunkter 14 dager fra Kr. 22.999,-
  Delhi, Amritsar, Varanasi, Khajuraho, Orcha, Agra, Ranthambore og Jaipur.
  Bli med og opplev det gamle og nye Delhi, Det Gyldne Tempel i Amritsar som skinner av det reneste gull når det speiler seg i sjøen, kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, Den rosa byen, Jaipur og Den forlatte byen, Fatehpur Sikri. Opplev soloppgangen over Ganges mens elvebredden fylles av tempelprester, bli overveldet av de erotiske templene i Khajuraho og opplev Ranthambore.

  Reisebeskrivelse