Global Reiser

Tyrkia – Reiser til Tyrkia

Tyrkia – Vi tilbyr 2 spennende reiser til Tyrkia hvor man har mulighet til å oppleve mange ulike sider av det historiske Tyrkia. Alle våre Tyrkia reiser inkluderer fly t/r Norge, transport, utflukter og overnattinger.


Avreisedager

Hele året. Mulighet for avreise fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Torp. Vennligst klik på hver enkel rundreise for mere informasjon.

 • Istanbul rundreise 5 dager / 4 netter fra Kr. 7.999,-
  4 netter i Istanbul.
  Bli med og opplev storbyen Istanbul, Den blå moskè, Hagia Sophia, verdens største kirke og hovedsetet for østkirken gjennom 1000 år, flotte palasser fra det Ottomanske riket og Grand Basar som er et av verdens største og eldste markeder og et uforglemmelig cruise gjennom Bosporos, stredet som skiller Europa fra Asia.

  Reisebeskrivelse
 • Istanbul rundreise med badeferie i Side fra Kr. 11.999,-
  3 netter i Istanbul og 7 netter i Side.
  Bli med og opplev storbyen Istanbul, Den blå moskè, Hagia Sophia, verdens største kirke og hovedsetet for østkirken gjennom 1000 år, flotte palasser fra det Ottomanske riket og Grand Basar som er et av verdens største og eldste markeder og et uforglemmelig cruise gjennom Bosporos, stredet som skiller Europa fra Asia. Vi nyter 7 avslappende dager ved Middelhavet.

  Reisebeskrivelse