Global Reiser

Det Gyldne Triangel med tigersafari 8 dager / 7 netter.

Delhi, Agra, Fatehpur Sikri, Ranthambore og Jaipur.

Bli med og opplev det gamle og nye Delhi med flotte templer og graver, kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, som er ett av verdens syv underverker, Den rosa byen, Jaipur og Den forhistoriske forlatte byen, Fatehpur Sikri. Opplev tigerreservatet Ranthambore som er best kjent for sitt store antall tigre, flotte dyreliv og området byr samtidig på fantastiske naturopplevelser.

Dag 1: Oslo – Delhi
Ankomst Delhi. Assistanse fra våre smilende og hyggelige representanter på flyplassen. Transport til hotellet. Overnatting i Dehli.

Dag 2: Delhi
Frokost på hotellet. Vi starter dagen med å besøke Old Delhi, med bl.a. Jama Masjid, som er av de største moskeène i India og det historiske Røde Fort. Ved hjelp av sykkeldrosjer (Rickshaw) kommer man gjennom trange gater med mange spennende butikker og et yrende folkeliv. Vi besøker Raj Ghat, hvor Mahatma Gandhi ble kremert. Etter lunsj fortsetter vi turen til New Delhi hvor vi skal besøke Qutab Minar og Humayuns grav. Vi avslutter turen med å besøke India Gate og presidentpalasset som er flankert av Parlamentet og regjeringsbygningene. Overnatting i Delhi.

Dag 3: Delhi – Agra
Etter frokost kjører vi til Agra (205 km). Vi spiser lunsj før vi sjekker inn på hotellet. Om ettermiddagen fortsetter vi turen til den røde festningen, Agra Fort. Overnatting i Agra.

Dag 4: Agra – Fatehpur Sikri – Ranthambore
Frokost på hotellet. Deretter besøker vi kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, som er ett av verdens syv underverker. Taj Mahal er Indias mest kjente byggverk og var en gave fra Shah Jahan til hans dronning Mumtaz Mahal. Deretter kjører vi til Ranthambore. Under reisen til Ranthambore, skal vi besøke den forhistoriske forlatte byen Fatehpur Sikri. Den øde byen i rød sandstein ble forlatt kort tid etter at den ble bygget, da de lokale brønnene gikk tørre. I dag står den fortsatt i samme tilstand som den var for over 300 år siden. Vi spiser lunsj før vi fortsetter turen til Ranthambore. Middag og overnatting på hotellet.

Dag 5: Ranthambore
Etter frokost besøker vi Nasjonalparken Ranthambore, som er best kjent for sitt store antall tigre og flotte dyreliv. Området byr samtidig på fantastiske naturopplevelser. Vi spiser lunsj på hotellet før vi drar ut i parken igjen for å se etter flere tigre og andre dyr. Middag og overnatting på hotellet.

Dag 6: Ranthambore – Jaipur
Etter frokost kjører vi til Jaipur (157 km). Vi spiser lunsj før vi sjekker inn på hotellet. Om ettermiddagen besøker vi bypalasset, Jantar Mantar og Vindpalasset også kjent som Hawa Mahal. Overnatting i Jaipur.

Dag 7: Jaipur – Delhi
Frokost på hotellet. Deretter kjører vi rett utenfor Jaipur, til den gamle hovedstaden Amber, hvor vi skal besøke det fantastiske Amber Fort. Man kan velge mellom å gå, kjøre jeep eller sitte på en elefantrygg opp til festningen. Vi spiser lunsj og deretter fortsetter vi turen til Delhi. Overnatting i Delhi.

Dag 8: Delhi – Oslo
Frokost på hotellet. Deretter kjører vi til flypassen for å fly til Oslo via europeisk by.
Rundreisen kan kombineres med en avslappende badeferie i Goa eller Kerala.

Avreisedager:

Hver dag hele året.
Mulighet for avreise fra Bergen, Stavanger og Trondheim.

Gruppestørrelse:

Min. 2 reisende / Maks. 30 reisende

Grupperabatt:

Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Pris pr. person i dobbeltrom med avreise fra Oslo på mandager, tirsdager, onsdager og torsdager.

 Pris pr. person i dobbeltrom 5* hotell 4* hotell 3* hotell
 Voksen   Kr. 16.499,-   Kr. 14.999,-   Kr. 13.499,-
 Enkeltromstillegg Kr. 4.999,- Kr. 3.999,- Kr. 2.499,-
 Barn under 12 år   Kr. 11.999,- Kr. 10.999,- Kr. 9.999,-


Pris pr. person i dobbeltrom med avreise fra Oslo på fredager, lørdager og søndager.

 Pris pr. person i dobbeltrom 5* hotell 4* hotell 3* hotell
 Voksen   Kr. 17.499,-   Kr. 15.999,-   Kr. 14.499,-
 Enkeltromstillegg Kr. 4.999,- Kr. 3.999,- Kr. 2.499,-
 Barn under 12 år   Kr. 11.999,-  Kr. 10.999,- Kr. 9.999,-


Prisen inkluderer:

Fly Oslo – Delhi – Oslo.
Overnattinger med frokost i Delhi, Agra og Jaipur.
Overnattinger med helpensjon i Ranthambore.
Alle utflukter som er nevnt i programmet inkl. Inngangsbilletter.
Lunsj på alle utflukter.
Transport.
Reiseleder – Guide.
Flyskatter og avgifter.

Prisen inkluderer ikke:

Visum til India.
Kamera avgift ved enkelte monumentene.
Drikke til måltidene.
Tips til guiden og sjåføren.
Reise- og avbestillingsforsikring.